Dneska se přiznám ke svému kuchařskému umění. Podotýkám, že jsem téměř 18 let vdaná, vařím denně a dá se to většinou sníst. No, ale dnes jsem se rozhodla udělat filety, jelikož v obchodě nebyl pangasius, naše oblíbená rybička, vzala jsem filé kostky. Doma jsem je na másle smažila, kořenila, pak jsem je naložila na talíře, k tomu americké brambory, dětičky si libovaly, ale jenom do té doby, než jsme si chtěli ukrojit kousek ryby. Jaktože mi nikdy nikdo neřekl, že se ty kostky balí jednotlivě do igelitu :-))). Jak nakonec Jája vtipně podotkla, hlavně,že jsem je nezapomněla pokapat citronem :-))).
Tady je důkaz...
před 8 lety
3 komentářů:
Jste si k tomu dali párky ve střívku???!!!!!!
Ale fotka je to pěkná!!! :-)
Malvína
Tak to musela bejt dobrota, hahaha:)))
:) neke, že to nešlo poznat! Ale i tak to vypadá chutně :)
Okomentovat